tiistai 7. toukokuuta 2013

Oi apua, ihanaa Papua!

Mainitsin aiemmassa postauksessa kovasti odottamistani paketeista. No, tänään postinkantajamme oli anteliaalla päällä ja luukusta tupsahti kaksi erittäin odotettua kuorta! Ensimmäisestä kuoresta paljastui uusin Neenuskan tilaus, sisältäen yhden pipon Äidille ja kaksi tyttärelle. Tällaiset ihanuudet:


Ihan mielettömän suloisia kuoseja ja juuri sopivia näille kevään tuulisille keleille. Lapsen päähän tulen lykkäämään ohuen trikoopipon vielä kesälläkin, jos keli sattuu olemaan viileä. Elefanttipipon olisin kovasti halunnut itsellenikin, mutta valikoimista oli oma koko loppu - ehkä seuraavaan tilaukseen sitten sitä taas löytyy ;) Muistathan käydä osallistumassa Neenuska-arvontaan TÄSTÄ. Muistathan toimia ohjeiden mukaan, jotta moninkertaistat mahdollisuutesi voittaa!

Sitten siihen toiseen pakettiin, jota jännäsin kovasti... Tadaa:


Tämä, arvon naiset ja herrat, on Papun rusettipipo. Superihana, eikö! Papu on tuore suomalainen lastenvaatemallisto, joka on syntynyt kahden naisen, vaatesuunnittelijan ja taiteilijan, yhteistyönä. Lisää Papusta voit käydä lukemassa TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ. Hyvän tovin salaa ihastelin tätä pipoa ja nyt rohkenin sen itselleni tilaamaan. Ei kaduta yhtään! Todella mukava päällä ja niin kamalan nätti, ihan kuin karkki!  IHANA!
Tällaista siis tänään! Varsin erilaisia uusia hattuja, mutta kaikki ihan mahdottomas suloisia. Ylihuomenna Äiti ja Isä suuntaavat Tallinnaan pitkälle viikonlopulle, saa nähdä, saatteko uutta päivitystä vasta reissun jälkeen, vai tuleeko asiaa jo aiemmin. Tervetulohalaus kaikille uusille (ja vanhoille!) lukijoille! Kiva, että teidän määrä alkaa pikkuhiljaa kasvamaan :)- A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti