keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Iltakävelyä, pipoja, pipoja ja pipoja!

Ihanaa, se on kuulkaa toukokuu! Täällä on takana tuulinen mutta aurinkoinen vapunpäivä. Toivotaan, että sää jatkuisi ihanan aurinkoisena ja kesä saapuisi. Joka vuosi sitä vaan odottaa entistä enemmän. Kesää nimittäin. 
Iltapuoleen lähdin vielä Amalian kanssa ulkoilemaan, kun oli tytöllä sen verran virtaa. Ilta-auringon paisteessa seikkailtiin ensin oman talon pihalla, sitten "takapihan" perhepuiston pihassa ja lopuksi vielä käveltiin kiertotietä kotiin. Aika lenkki noin pienelle ihmiselle, mutta hienosti meni. Vasta kotipihassa alkoi viereltä kuulua puuskutus ;)

Amalian välikausihaalari on superihana Jonathanin haalari. Ihan lyömätön puku. Viileänäkin iltana pärjää hienosti, kun on vain kerros fleeceä alla! Minulla on päässä Neenuskan ihana tähtipipo, samanlainen trikoopipo löytyy myös tytölle. Neenuskan takana on keski-suomalainen yrittäjänainen, joka käsityönä tehtyjen, ihanien värikkäiden pipojen lisäksi myy verkkokaupassaan mm. kankaita, lastenvaatteita kasvavassa valikoimassa, kortteja, koruja ynnä muuta mukavaa. Neenuskaa voi bongata myös eri messuilta ja myyjäisistä. Suosittelen kaikille lämpimästi, ihan mielettömän hienoa käsityötä (ja edullista sellaista!) yhdistettynä loistavaan asiakaspalveluun ja nopeisiin toimituksiin! Itse ainakin haluan tukea paikallisia, taitavia yrittäjiä. Minä tiedän, mistä meidän pipot tulevat, ja niitä eivät ole tehneet pienet kätöset maailman toisella puolen... :)

P.S. Tänään tein (taas...) pipotilauksen Neenuskalle. Nämä ovat vaan ihan mielettömän mukavia pipoja! Ja juuri sopivia näihin keleihin, kun vilukissa ei vielä tarkene paljain päin. Postia siis odotellaan lähiaikoina kuin kissa kevättä, sieltä on nimittäin Neenuskan paketin lisäksi tulossa yksi erityisen ihana lähetys, jonka sisältö laitetaan Äidin päähän. Vinkkinä: paketti on pehmeä, se on suomalaista designia ja siinä yhdistyy yksivärinen musta ja mustavalkoraidallisuus uudella, uniikilla ja kertakaikkisen superupealla tavalla. Homma alkaa P:llä ja päättyy U:hun. Hmm! :)

Näihin jännittäviin tunnelmiin! -A

4 kommenttia:

 1. Minä olen myös hurahtanut tuollaisiin pipoihin, mutta itse ommellen. Löytyy värejä ja kuoseja moneen lähtöön. On kyllä todella miellyttäviä päässä ja kiva vaihtaa eri päivinä erilainen pipo päähän :) Pienet ilot!

  Kiva kun aloit bloggailemaan uudelleen! Jos vielä laitat blogisi reunaan napin, josta voi painaa seuratakseen Bloggerin kautta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitti vinkistä! Nyt pitäisi olla... Keltanokka mikä keltanokka ;) Aurinkoisia kevätpäiviä, S :)

   Poista
 2. Taitaa olla samanlainen maku meillä, tytöillä sama haalari ja mulla tollanen tähtipipo pinkkinä :D

  VastaaPoista